RESURREZIONE della fenice LOVASUDVAR Ω
Design rendelés

Ha megtetszett az oldal kinézete, szeretnél rendelni egyet-kettőt Costa munkáiból száz százalékig személyre szabva, most lehetőséged nyílik rá. Természetesen az Ő ideje és türelme sem végtelen, ezért bizony a szolgáltatás ellenszolgáltatáshoz kötött. Azaz GP kreditbe kerül.

 ÁRLISTA

 • Fejléc, egyszerű: 3 kredit
 • Fejléc, animált: 5 kredit
 • Fejléc a saját utasításaid / igényeid szerint: 7 kredit
 • Fejléc, egyszerű & a hozzá illő oldal- és modulháttér: 10 kredit
 • Fejléc, animált & a hozzá illő oldal- és modulháttér: 13 kredit
 • Fejléc, háttér, modulháttér a megrendelő kívánsága szerint: 15 kredit
 • Teljes oldal átalakítás: (CCS, fejléc, háttér, modulok, minden egyéb) 30 kredit
 • Teljes oldal átalakítás a megrendelő kívánsága / mintája alapján, speciális és egyedi megoldásokkal, stb.: (Akár küldesz egy oldalt hogy uzsgyi, ilyet kérek) 50 kredit

 A RENDELÉS MENETE & SZABÁLYOK

A rendeléseket kérésre teljes diszkrécióval kezeljük, senkinek sem szükséges kitenni az oldalunk linkjét mint a design forrását. Ha engedélyezed, hogy a számodra készített fejlécet, kinézetet, akármit kitegyük a minták közé, csak akkor kerül ki.

Ha rendelni szeretnél, ki kell töltened ezt az űrlapot majd beküldeni ITT.

Neved:
Oldalad címe:
Melyik csomagot választottad: (az is elég ha csak a kredit értéket írod ki)
Ha a csomagba beletartozik, akkor személyes kívánságok, utasítások, elvárások, minták, képek: 

Amennyiben megérkezik hozzám a leveled, én visszaírok neked hogy kérlek erősítsd meg a rendelési szándékod. Elmondom, hogy megközelítőleg mennyit kell majd várnod a rendelésedre (ez a rendelések mennyiségétől függ).

CSAK AKKOR VÁLASZOLJ, HA A RENDELÉST MEGERŐSÍTED, ELLENKEZŐ ESETBEN NE KÜLDJ VÁLASZLEVELET.

Mivel túl sokszor történt már olyan, hogy rajtam maradt egy dolog amivel sokat melóztam csak azért mert a megrendelő nem tudta kifizetni, ELŐRE KELL FIZETNI. Viszont az én levelem több mint elég bizonyíték arra, hogy valóban elkezdődött közöttünk a tárgyalás, emelett nem is nagyon hajlok rá hogy az oldaluk csinosítására vágyó embereket verjek át.

Tehát a válasz levélben már mellékelned kell a fizetendő kreditek kreditkódját, amint ellenőriztem és feltöltöttem (ezt szintén napló fogja bizonyítani, tehát abban az esetben ha akár csak megpróbálnálak átverni, a webmestert azonnal tudod értesteni ő pedig meg fogja látni a naplóban a hozzáadott krediteket. Alias, megint csak esélytelen hogy átvágjalak.)

Amint kész a munka, már küldöm is vissza.

Amennyiben több, mint két hetet kell várnod a megrendelt munkára (onnantól számítva hogy visszartam hogy sikeresen megrendelted és a krediteket feltöltöttem magamhoz), VISSZAKAPOD A TELJES ÁRAT. (És természetesen a munkát is elküldöm mihamarabb)

REKLAMÁCIÓT NEM FOGADOK EL, HA CSUPÁN AZÉRT TESZED, HOGY VISSZAKAPD A KREDITEIDET. Én egy olyan ember vagyok, aki a gyakorlatiasságra törekszik. Amennyiben valóban én vagyok a hibás, biztos lehetsz abban hogy vissza fogom szolgáltatni neked a krediteket.

Azt hiszem, jelenleg ennyi :) Jó rendelést!

 
Welcome drink

A szemed elé tárul egy teljesen más világ. Precízen nyírt fű, tágas karámok szegélyezik utadat ahogy nyugodtan baktatsz a főépület felé. Néha-néha feléd sandít pár kíváncsibb természetű patás a ménes szoros csoportja felől, mások talán még oda is ügetnek hogy mohón böködjék a mellkasodat némi csemege reményében. Kedvenceid (akik ugyan hivatalosan nincsenek, de lássuk be… mindenkinek vannak kedvencei) játékosan csipkednek és nyihognak. A nap álmosan kapaszkodik fel a fokozatosan világosodó égre ami a lágy szürke és a tüzes narancs összes árnyalatát egybeolvasztja. Te viszont már teljesen éber vagy, készen arra hogy a napot négylábú társaiddal töltsd…

 
Verseny hírek

 = a jelenlegi adatok szerint a kategória/verseny nem indul, mert még nincs meg a minimális számú nevező. Bővebben ITT olvashatsz a limitekről.

A JELENLEGI LEGFRISEBB ADATOK (2013. 11. 26. 13:37)

 

SHOW ;; díjugratás*ÚJ

FRÍZ LOVAK ;; küllem

 • Még öt nevezőt várunk.

HIDEGVÉRŰ LOVAK ;; küllem*ÚJ

 • Még hét nevezőt várunk.

CSÓKA SZEMŰEK ELŐNYBEN;; küllem

 • Még kilenc nevezőt várunk.

DÍJUGRATÁS-SZÜRKÉK I.;; díjugratás 

 • Még hét nevezőt várunk.

PONY JUMPING;; díjugratás*ÚJ

 • Még hat nevezőt várunk.

GRIS VS AMARILLO; küllem *ÚJ

SODROTT VS SPORTLÓ; küllem *ÚJ

 • Még hét nevezőt várunk.

CABALLO TUMBADO; küllem *ÚJ

KWPN; küllem 

VESZTFÁLIA VS HOLLAND MELEGVÉRŰ; küllem *ÚJ

 • Még nyolc nevezőt várunk.
 
Nyihogda

HÍRDESS ITT | VENDÉGKÖNYV

TETSZIK A KINÉZET? SZERETNÉL TE IS VALAMI HASONLÓT? LEHETŐSÉGED VAN RENDELNI. RÉSZLETEKÉRT KLIKK.

 
Partnerek

 PARALIA PARK  LÓPOPÓFOGÓ  VEGAS BITCHES  THE HORSES-RANCH  WITCHES OF EAST END  !!!! EUROVÍZIÓS DALFESZTIVÁL  !!! PONYSLAND HORSE RANCH !!! KNIGHT LOVASKOLLÉGIUM

Cseréket a  chatben kérhettek. Minden csere egyenrangú, képek ésatöbbi nélkül. Szimplán az oldal neve feltüntetve a linkkel. Természetesen mi is csak ennyit várunk el tőletek, noha azt jobban értékeljük ha valamelyik oldalra (jobb, bal) kerülünk egy menüpont helyett. Előfordulhat hogy látni fogtok képes avagy kiemelt cserét, ahhoz viszont értelemszerűen kiemelt partnerünknek kell lenni. (Értsd: folyamatos közös együttműködés)

 
Traffic radar
Indulás: 2013-08-07
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!