RESURREZIONE della fenice LOVASUDVAR Ω
A SZÍNFALAK MÖGÖTT

 IDŐVONAL

Az oldalt valamikor 2013 nyár vége felé kezdtük készítgetni. A fő akadály a kinézet volt, de végül Costa eljutott odág hogy elkezdje és be is fejezze - ami nagy szó. Eközben Starbucks serényen tevékenykedett, lovakat töltött fel ésatöbbi hacacáré. Szeptember tizenegyedik napjára sikeresen befejeződött a kinézet simítgatása, ezzel zöld utat adva a további tartalomfeltöltésnek. Jelenleg ezen dolgozunk :)

A WEBMISSEK

Két kapitánya van ennek a hajónak, és nem is más mint (ABC sorrendben) Costa valamint Starbucks. Itt róluk olvashattok - kik ők, mit csinálnak, milyen színű volt a dömperük, stb. - feltéve, hogy érdekel.

COSTÆ {a kinézetfelelős vandál}

Sziasztok, Costa vagyok. 43 éves munkanélküli férfi, keresem az igaz szerelmet és valakit akit meg tudok... Igazából nem. Hivatalosan felnőttnek számítok, de igazából még mindig egy öt éves szintjén tengődöm. Az ELTE hallgatója vagyok, programtervezést tanulok 2013 szeptemberétől. Mondjuk ítélve az első diszkrét matek gyakorlatból, valószínüleg nem sokáig :D Igazából én még nagyon régen űztem a géportált (így szépen, ahogy mondod) volt az már majdnem tíz is mikor elkezdtem. Aztán úgy tizenöt-hat éves koromra áttértem az editort hanyagoló (nincs modulkezelő, csak te meg az FTP kapcsolat romantikus kettesben) tárhelyekre, akkor kezdtem rászorulni hogy valóban tanuljak is kódolást mert hát anélkül igen nehézkes kódolni, hogy tudnád hogyan kell. Tanulgattam tutorialokból meg kitapasztaltam mi mit jelent, sokat olvastam és ma már tudok képet linkelni. Látjátok gyerekek, minden megtérül. Aztán Starbucks megkért hogy na de ugyan már, kollaboráljunk. Szóval jöttem neki segíteni és/vagy hátráltatni. Kifejezetten szeretem a fotóboltot, a photoshop nekem olyan mint a mellékhelységnek a klotyópapír, érted. Kell. Jó dolog azért, na. Most nem írom le ide a komplett élettörténetem, de igen, szeretem a lovakat, lovagoltam is anno 800 környékén. Inkább a díjugratás felé hajlok - nem túl meglepő módon, hiszen szerintem tényleg az a legnépszerűbb a lovasok körében. Azért a díjlovaglást is nagyon tisztelem, ésatöbbi lenyűgöző ágát ennek a sportnak. Én vagyok aki a kinézetet elkövette, per a jövőben is fogja. Elvileg.

$TARBUCK$ {a nagy agy}

Na jó erre is rászántam magam :D A nevem Umpalumpa Starbucks. Örvendek néked kedves idegen. Egyenlőre sajnos a felsőoktatás egy a rendkívűli gimim elb*szta a jelentkezésem. A gimi nem írta be az összes pontom a felsőoktatás pedig elkeverte a papírjaim amiért még mindig harcolok h legalább levelezőn tanuljak. Hmhm nehéz csak nekem van ilyen pechem.  De visszatérva a GP-hez. Fű hát már általános korom óta szerkesztgetek. Ami azt jelenti hogy volt már egy két oldalam amivel mondhatni sikeres voltam. Az egyik ilyen a TTT Townsend Telivér Tenyészet amivel a portál lista első helyét is megjártam anno. Hát igen *szip.szip* szép emlékek, ezzel az oldallal is valami ilyesmit tervezek hogy a legjobb 3-ban szerepeljünk. Mit mondjak még ... szeretek és kikapcsol a szerkeztés. Hát egyenlőre ennyi. :)

Még nincs hozzászólás.
 
Welcome drink

A szemed elé tárul egy teljesen más világ. Precízen nyírt fű, tágas karámok szegélyezik utadat ahogy nyugodtan baktatsz a főépület felé. Néha-néha feléd sandít pár kíváncsibb természetű patás a ménes szoros csoportja felől, mások talán még oda is ügetnek hogy mohón böködjék a mellkasodat némi csemege reményében. Kedvenceid (akik ugyan hivatalosan nincsenek, de lássuk be… mindenkinek vannak kedvencei) játékosan csipkednek és nyihognak. A nap álmosan kapaszkodik fel a fokozatosan világosodó égre ami a lágy szürke és a tüzes narancs összes árnyalatát egybeolvasztja. Te viszont már teljesen éber vagy, készen arra hogy a napot négylábú társaiddal töltsd…

 
Verseny hírek

 = a jelenlegi adatok szerint a kategória/verseny nem indul, mert még nincs meg a minimális számú nevező. Bővebben ITT olvashatsz a limitekről.

A JELENLEGI LEGFRISEBB ADATOK (2013. 11. 26. 13:37)

 

SHOW ;; díjugratás*ÚJ

FRÍZ LOVAK ;; küllem

  • Még öt nevezőt várunk.

HIDEGVÉRŰ LOVAK ;; küllem*ÚJ

  • Még hét nevezőt várunk.

CSÓKA SZEMŰEK ELŐNYBEN;; küllem

  • Még kilenc nevezőt várunk.

DÍJUGRATÁS-SZÜRKÉK I.;; díjugratás 

  • Még hét nevezőt várunk.

PONY JUMPING;; díjugratás*ÚJ

  • Még hat nevezőt várunk.

GRIS VS AMARILLO; küllem *ÚJ

SODROTT VS SPORTLÓ; küllem *ÚJ

  • Még hét nevezőt várunk.

CABALLO TUMBADO; küllem *ÚJ

KWPN; küllem 

VESZTFÁLIA VS HOLLAND MELEGVÉRŰ; küllem *ÚJ

  • Még nyolc nevezőt várunk.
 
Nyihogda

HÍRDESS ITT | VENDÉGKÖNYV

TETSZIK A KINÉZET? SZERETNÉL TE IS VALAMI HASONLÓT? LEHETŐSÉGED VAN RENDELNI. RÉSZLETEKÉRT KLIKK.

 
Partnerek

 PARALIA PARK  LÓPOPÓFOGÓ  VEGAS BITCHES  THE HORSES-RANCH  WITCHES OF EAST END  !!!! EUROVÍZIÓS DALFESZTIVÁL  !!! PONYSLAND HORSE RANCH !!! KNIGHT LOVASKOLLÉGIUM

Cseréket a  chatben kérhettek. Minden csere egyenrangú, képek ésatöbbi nélkül. Szimplán az oldal neve feltüntetve a linkkel. Természetesen mi is csak ennyit várunk el tőletek, noha azt jobban értékeljük ha valamelyik oldalra (jobb, bal) kerülünk egy menüpont helyett. Előfordulhat hogy látni fogtok képes avagy kiemelt cserét, ahhoz viszont értelemszerűen kiemelt partnerünknek kell lenni. (Értsd: folyamatos közös együttműködés)

 
Traffic radar
Indulás: 2013-08-07
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!